SCOOTMOBIELCURSUS

Veel ouderen die wat slechter ter been zijn, zijn in het bezit van een scootmobiel. Helaas wordt de scootmobiel niet door iedereen optimaal benut. Vaak is de eigenaar enigszins onzeker in het verkeer of durft er niet overal mee naar toe.

Om scootmobielers te helpen in de toekomst optimaal en zo veilig mogelijk gebruik te kunnen maken van de scootmobiel bestaat de mogelijkheid een gratis scootmobielcursus te volgen. 

Wij verwachten binnenkort weer een scootmobieltraining in Assen en omgeving te kunnen organiseren. Als u eerder behoefte heeft aan een (privé-)instructie neemt u dan even contact op. Ook dit kunnen wij voor u regelen/organiseren.

De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Gedurende het theoretische gedeelte waarin verkeerssituaties worden besproken waarbij scoot-mobielen betrokken zijn, kijken de monteurs van de firma Meyra uw voorziening technisch na. Dit laatste geschiedt mede in opdracht van de gemeente Assen.

Met het praktijkgedeelte rijdt u, onder begeleiding van een adviseur, in uw eigen scootmobiel een route waarin u verschillende verkeerssituaties tegenkomt.

Bent u in het bezit van een (particuliere) scootmobiel en wilt u ook meedoen?
Laat het ons even weten via info@vvnassen.nl