Wat doen wij

Kijk voor onze vaste activiteiten bij Projecten.
Heeft u andere vragen of ideeën neem dan contact met ons op.

Daarnaast organiseren wij acties om de aandacht te vestigen op schoolgaande en spelende kinderen en werken met u samen bij het veilig maken van uw buurt. Ook helpen wij ouderen om zich veiliger te voelen in het alsmaar drukker wordende verkeer.

Verkeersveiligheid in je buurt
U kunt ons altijd om hulp vragen  bij het oplossen van knelpunten bij u in de buurt.
Een veilige buurt is een prettige buurt om te wonen. Helaas maken veel mensen zich ongerust over de verkeersveiligheid. Ook al is er nog nooit een echt ongeluk gebeurd, een verkeerssituatie kan toch heel onveilig aanvoelen. Daarom helpen wij bewoners om het verkeer veiliger te maken. Als buurtbewoner weet je precies wat er speelt. Je loopt, fietst of rijdt er elke dag. Juist daarom begint het veiliger maken van het verkeer bij jou. Te hard rijden in een woonwijk. Een onoverzichtelijk kruispunt. Drukte bij de ingang van school of sportclub. Iedereen kent wel plekken waar het verkeer niet veilig is. Kan de verkeersveiligheid in jouw buurt beter? Doe een melding en wij helpen je om gezamenlijk de verkeerssituatie veiliger te maken.
Melden via https://participatiepunt.vvn.nl/ of via het contactformulier.

Buurtacties
Een verkeersactie is dé manier om in je eigen buurt verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen. Hiermee maak je weggebruikers op een leuke manier bewust van hun verkeersgedrag.
Met onze buurtacties vraag je aandacht voor meer verkeersveiligheid bij jou in de buurt. Wat de verkeerssituatie bij jou ook is. Wordt er te hard gereden? Doe een VVN Stickeractie, een VVN Snelheidsmeting of kies voor de spectaculaire VVN Buurtenquête. Wil je dat automobilisten meer rekening houden met kinderen die buiten spelen? Laat kinderen zelf een verkeersbord ontwerpen of organiseer een parkeeractie. En dat is nog maar een greep uit ons aanbod buurtacties.
Voor meer informatie https://vvn.nl/buurt-in-actie-voor-veilig-verkeer